“Източен Акселератор” е фондация с нестопанска цел в обществена полза, която подпомага развитието и обединяването на предприемаческата общност в Източна България. Подкрепяме изграждането на благоприятна икономическа среда в региона с оглед стимулиране инициативността на българските предприемачи.

Всеки човек има своите сили. Научихме, че всичко, което трябва да направим, е да го насочим в правилната посока и той може да бъде успешен.

Повечето ни преподаватели са серийни предприемачи. Зад тях стоят много години опит, редица успешни проекти и разработени компании. Те са готови да споделят с вас своя опит и да Ви направят успешни предприемачи.

За да осъществите мечтите си, Вашата организация трябва да се развива и обучава така, че да постига резултати. Ние сме тук, за да Ви научим на всичко нужно, за да вървите в правилната посока.

Хората, с които работим, намират себеизразяване и задоволяване на потребностите си, подчинявайки целия си интелектуален вътрешен ресурс и талант за каузата. Работата им в екип трябва да им осигурява значимост, сигурност, възможност за развитие, принос към семействата им, средата в която живеят, а защо не и към обществото като цяло.

Качествен продукт, създаден с много грижа и любов.
– Лично отношение към всеки партньор и клиент;
– Непреходни човешки ценности, вдъхновени от традициите;
– Атмосфера на постоянно развитие и обучение;
– Целият потенциал на хора и технологии, подчинен за постигане на мисията;
– Стратегията, поставена във фокуса на всеки един процес в организцията;

И тогава, когато магията се случи, Вие трябва да сте готови, за да се насладите на това, как създаденото от Вас и Вашия екип започва да живее свой собствен живот. Трябва да му служите, подкрепяте и пазите.

Създаването на добавена стойност се изразява в няколко простички неща, а именно: Вслушване в изменящите се потребности. Вслушване в ритъма на пазара. Вслушване в новите технологии. Развитие на потенциала на хората. Постоянна промяна.

Промяната е Живот. Тя създава добавена стойност за клиента, за компанията, за екипа и за Вас самия.

Целите на Фондацията:

The Dream Team

Галин Димитров

IMG_20200701_210651_Bokeh__01

Песимистът

Александра Николова

Реалистът

Емил Черкезов

Оптимистът