Новини и Събития

04.03.2021 г.

Програма BASE стартира в град Варна на 15.03.2021 г.

„БИЗНЕС АКАДЕМИЯ ЗА СТАРТИРАЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ“ BASE – СТАРТИРАМЕ ВЪВ ВАРНА – 15 март 2021 г.
 
Обучението по Програма BASE е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Могат да вземат участие хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес. Осъществява се чрез Фондация “Източен Акселератор” с подкрепата на Фондация “Америка за България” и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.
 
Обучението е 13 седмици и се провежда присъствено веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време.
 
По време на Програмата ще работите по изграждането на Ваш собствен бизнес план, като бъдете напътствани от ментори с богат опит в бизнеса. Всеки един, преминал успешно програмата, ще има възможността да завърши с работещ бизнес план, който да представи пред жури, да получи насоки или подкрепа в собствения бизнес.
 
Обучението е изключително достъпно, използва методите на геймификацията, с което цели да приложите наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.
 
Кандидатствайте за програмата тук: https://eastaccelerator.com/register/
 
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.
 
Повече информация за място и време на провеждане, очаквайте скоро.
 
Повече информация за програмата можете да разберете тук: https://eastaccelerator.com/baseprogram/
 
За връзка:
Александра Николова – 0897 058 846
Галин Димитров – 0888 922 262
info@eastaccelerator.com
 
 

15.09.2020 г.

Програма BASE "Бизнес академия за стартиращи предприемачи" отваря врати в областите Варна, Шумен и Добрич

Програмата „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ (BASE) отваря врати в Източна България.

Можете да се регистрирате за безплатно обучение в градовете Девня, Суворово и Долни чифлик на https://eastaccelerator.com/register/ до 07.11.2020 г.

Обучението е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Ще могат да вземат участие хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес. Програмата се осъществява чрез фондация “Източен Акселератор” с подкрепата на фондация “Америка за България” и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.

Програмата стартира в населените места в областите Варна, Шумен и Добрич. Обучението е 13 седмици и се провежда веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време. По този начин участниците ще успеят да отделят достатъчно време за всекидневните си задължения, без това да възпрепятства тяхното обучение. В една група ще могат да вземат участие до 35 души.

По време на Програмата ще имате възможността да черпите знания и опит от успели български предприемачи, както и ще бъдете напътствани от ментори с богат опит в бизнеса. Обучението е изключително достъпно, използва методите на геймификацията, с което цели да приложите наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.

За повече информация:
Александра Николова – 0897 058 846
Галин Димитров – 0888 922 262
info@eastaccelerator.com